Bio

Welkom op mijn website!

Ikzelf werd geboren en getogen te Roeselare. Na mijn studies ging ik als IT-developer aan de slag bij Roularta Media Group waarbij ik na een tijdje deel begon uit te maken van de bedrijfsband.

Daarvoor had ik ook al enige jaren actief zangles gevolgd bij vocal coach Sarah Algoet. Deze coaching werd me door een arts aangeraden omdat ik als tiener vaak last had van hyperventilatie. Zangles zou een goede manier zijn om mijn ademhaling te beheersen. En dat bleek het ook effectief te zijn.
Na mijn periode bij Roularta Media Group ging ik begin 2018 aan de slag bij Kinepolis Group HQ te Gent. Daar ben ik op heden nog steeds actief als Selligent Developer voor het IT en Marketing team.

Eind 2020 is tijdens de corona pandemie mijn vader overleden. Om die pijn wat te verzachten ben ik teksten en muziek beginnen schrijven. Aangezien ik al opnames had gedaan in Hallround Studios (de studio van de zoon van muziekicoon Paul Severs, Christophe) en daar ook muziekles volgde, groeide daar éen van die songs uit tot “Draai het leven om”. Aangezien Christophe zijn vader ook rond deze periode was gestorven, hadden wij onmiddellijk een klik. Samen hebben we de song tot een hoger niveau gebracht. En deze zal nu op 21 oktober 2022 worden gereleast.